Welkom

Vorstbeveiliging van leidingen

Zelfregelende vorstbescherming van leidingen
Thermische isolatie alleen volstaat in de winter niet voor de bescherming van waterleidingen, hoofdbrandblusleidingen, sprinklersystemen, … Onze zelfregelende verwarmingssysetem werken in de allerguurste weersomstandigheden. U kan erop rekenen dat leidingen nooit zullen bevriezen, noch schade veroorzaken aan uw gebouw.

Bewezen, energie-efficiënte technologie
Energie-efficiëntie begint met onze zelfregelende verwarmingskabels en wordt nog optimaler samen met onze geavanceerde thermostaten. Wij kijken terug op ruim veertig jaar ervaring in de productie van zelfregelende verwarmingskabels, waarvan er wereldwijd meer dan 400.000 km werd geïnstalleerd.

Met Raychem-oplossingen kunt u dan ook rekenen op bewezen technologie van de hoogste kwaliteit:

  • eenvoudig te ontwerpen, met volledige ondersteuning, online of door een van onze technische specialisten 
  • energie-efficiënte, duurzame oplossingen 
  • in tests aangetoonde levensduur van meer dan 25 jaar.

Een compleet systeem, ontworpen voor energie-efficiëntie
Met zelfregelende verwarmingskabels, slimme aansluitkits en geavanceerde thermostaten bieden wij complete systemen om het energieverbruik tot een minimum te beperken:

Zelfregelende tracerende verwarmingskabels
Onze FS-serie zelfregelende verwarmingskabels zijn specifiek ontworpen en goedgekeurd voor toepassingen waarbij leidingen moeten worden beschermd tegen bevriezing.

Slimme aansluitkits & toebehoren
Ons Rayclic-aansluitsysteem en de met gel gevulde eindafdichtingen worden koud aangebracht en zijn snel en eenvoudig te installeren. Dat is de slimste manier om zelfregelende kabels op elkaar aan te sluiten en af te werken.

Bron: https://nl.pentairthermal.be

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Build by Tibo-ITservices