Welkom

Domotica

BTicino lanceert een nieuw revolutionair touchscreen, verkrijgbaar in wit of zwart. Dit nieuwe touchscreen beheert het volledige MyHome-domoticasysteem; één toestel voor de sturing van verlichting, rolluiken, muziek, verwarming en alarm. Het touchscreen is ook een videofoonof wordt gebruikt als controletoestel voor meerdere camera’s. De meest recente multimediatoepassingen zijn inbegrepen (USB, SD-kaart, koppeling naar rss-feeds, webradio of webcam,…) In wereldprimeur werd het eerste toestel getoond op Batibouw 2013 en de reacties zijn laaiend enthousiast.

Niko Home Control

Je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering en nog veel meer bedienen van op 1 centrale plek met een touchscreen, je tablet of smartphone: dat is huisautomatisering.
Niko Home Control is het neusje van de zalm: centrale bediening, bediening via een app eender waar ter wereld, opvolging van energieverbruik, veiliger wonen via toegangscontrole en automatisch sturen van verlichting, meer comfort dankzij automatische verwarming en ventilatie, met 1 toets alle lichten en stopcontacten in- en uitschakelen …  
Bron : http://www.niko.eu/nlbe/producten/niko-home-control

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 7569

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 7569

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Build by Tibo-ITservices