Welkom

Dimmer

Niko Dimmers
Altijd de juiste lamp bij de juiste dimmer. En omgekeerd. Hoe vind je snel de juiste dimmer bij al de verschillende lampen die vandaag op de markt zijn? Welke lamp kan gedimd worden en welke dimmer heb je daarvoor nodig? Niet eenvoudig… tot nu. 

Met de vernieuwde dimmerzoeker vind je meteen de juiste lamp voor een dimmer of de meest geschikte dimmer voor een dimbare lamp. Zelfs voor de nieuwste leds en spaarlampen! 

Het juiste licht is een kwestie van controle
Dimmen is technisch complexer geworden. Want anders dan gloeilampen heeft elke dimbare led-lamp een eigen profiel. En dat kan voor de nodige problemen zorgen: flikkeren, oververhitting, snellere slijtage aan de lamp, … Daarom gaf Niko de traditionele dimmer een transformatie.

De nieuwe generatie Niko-dimmers heeft verschillende dimprofielen waarmee je elk lamptype optimaal kunt dimmen: gloeilampen, spaarlampen, halogeenlampen en zelfs de nieuwste led-lampen. Je kan het minimale dimniveau instellen en opslaan voor elk type lamp. Zo voorkom je dat ze gaan flikkeren of uitdimmen.
VERKEN HET GAMMA DIMMERS

Ontdek de nieuwe generatie Niko-dimmers
Hoe dim je de verlichting het liefst? Eventjes draaien? Of liever één keer drukken? Met Niko heb je de keuze. Ook op vlak van design. Ideaal om bij elk woonproject de juiste sfeer in huis te brengen. Onze dimmers zijn verkrijgbaar in de afwerkingen Niko Pure, Intense en Original. Mét 4 jaar garantie op elk model. 
ONTDEK HET HIER

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Build by Tibo-ITservices